Vi leter nå etter din drømmereise

Hvor går reisen i mai?

Mai måned er kanskje den beste måneden å ta korte turer I Europa. Litt tidlig for de store hordene ankommer fra USA og skoleferiene begynner. Av våre favoritter er bl.a. det skotske høylandet med vakker natur og innbydende puber. Lenger sør i Europa er Kroatia og Portugal meget gode valg. 

I Asia er det dessverre få destinasjoner å satse på! Noen få unntak er Bali og Japan (hva med Okinawas flotte strender?).

Afrika derimot er perfekt og øyene i det Indiske hav er endelig åpne for besøk. På det amerikanske kontinent er det fortsatt gode forhold i Karibia.

I Latin Amerika kan du også vurdere Bolivia hvor regntiden nå er slutt. Det er også en god tid å legge veien til landene i Mellom Amerika og vest kysten av Mexico.

For Stillehavet er dette en god tid til å besøke Samoa, Tahiti, Fiji og de øvrige landene i Polynesia har stort sett bra vær i hele denne perioden (mai-okt).

Du bør helst unngå Asia generelt som begynner på sin lavsesong og regntid, Egypt begynner å bli for varmt og India, Maldivene og Sri Lanka går inn i sin monsun periode. Zanzibar er fortsatt midt i sin regnperiodeLAND DIVING (Vanuatu)
En spektakulær festival og opprinnelsen til bungy hopping finner sted på Pentecost Island vanligvis hver lørdag mellom april & mai - les mer om våre reiser til denne unike og spesielle Stillehavsøyen.

SILKEVEIEN (Sentral Asia & Kina)
Reis gjennom historiske sentral Asia og utforsk de gamle handels stedene som Samarkand, Bokhara og Khiva - Les mer


Madagaskar
På østkysten av Afrika finner vi Madagaskar med fantastiske fjell, spektakulære regnskoger, hvite stredner og fasinerdende dyreliv. Madagaskar er et unikt stykke paradis. - Les mer

LA DIGUE & PARSLIN ØYENE (Seychellene)
Seychellene er for mange den drømme destinasjonen. Her venter innbydende asur farget hav, svaiende palmer og bedagelige dager. Vi har satt sammen denne pakken som tar for seg 2 av øygruppens mest populære og lett tilgjengelige øyer; Praslin og La Digue. Luksus og romantikk står på menyen! - Les mer


MOUTAIN BIKING (Kroatia)
Kroatia er mest kjent for sine strender og øyer, fjellene er kanskje mindre kjent for mange. Denne turen tar deg gjennom steder som Plitvice Lake og Velebit nasjonalpark. Ruten vi sykler har mange utfordrende stigninger og gode utforkjøringer. Det erogså en overnatting i Zavizan i en fjellhytte for og nyte villmarken før du drar til kysten for og nyte solen. - Les mer
 
OPPLEV UTROLIG NATUR MED FAMILIEN
Vi har valgt Namibia som månedens familie destinasjon. Endeløse landskap, mektige fjell, ørkenelefanter, Etosha nasjonalpark og besøk til Himba folket i den nordlige delen av landet er bare noen av høydepunktene på en reise til dette fasinerende landet. Vi tilbyr en rekke gruppe og temareiser for familien men også spennende skreddersydde reiser i de fleste prisklasser.

Våre mest populære destinasjoner og reiser